E-learningový kurz Holokaust ako nástroj výchovy k postojom

Online vzdelávací kurz pre učiteľov a učiteľky, ktorí hľadajú odpoveď na otázku, ako učiť o holokauste v 21. storočí.

Popis:

E-learningový kurz Holokaust ako nástroj výchovy k postojom je určený pre pedagógov a pedagogičky stredných a základných škôl. Holokaust je ústrednou témou všetkých lekcií kurzu, ktoré však svojím zameraním prekračujú historický rámec tejto udalosti. Cieľom kurzu nie je duplikovať faktografické poznatky, ale skôr doplniť vedomosti účastníkov a účastníčok a najmä sa zamerať na rozvoj praktických zručností výučby témy holokaustu a genocídy na základných a stredných školách. V apríli roku 2018 sme úspešne ukončili 4.ročník kurzu.

V prípade záujmu o bližšie informácie o projekte kontaktujte Kristínu Grečkovú.

kristina@nadaciams.sk

Nadácia Milana Šimečku

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov