PERCOM

Zvyšovanie podpory verejnosti voči inkluzívnym politikám na lokálnej úrovni.

Výskumný projekt PERCOM vychádza z potreby mnohých obcí, predovšetkým starostov a starostiek, ktorí hľadajú spôsoby, ako získať podporu verejnosti (obyvateľov obce) pri realizácii projektov určených primárne pre obyvateľov z marginalizovaných rómskych komunít, no s praktickým dopadom na celú obec. Cieľom projektu je odkryť, implementovať a zdieľať komunikačné postupy, ktoré by politickým predstaviteľom obcí mohli pomôcť získať podporu verejnej mienky pri schvaľovaní projektov zameraných na integráciu Rómov.

Správu z doterajšieho výskumu si môžete prečítať v tomto linku.

V prípade záujmu o bližšie informácie o projekte kontaktujte Zuzanu Bošeľovú.

email: zuza@nadaciams.sk
tel. č.: 0908 713 090

Partner:

Fakulta sociálnych a ekonomických vied Univerzity Komenského v Bratislave.

Donor:

Európska únia

Nadácia Milana Šimečku

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov