Nina Galanská

riaditeľka, štatutárna zástupkyňa

1%20(2).jpeg

nina@nadaciams.sk

Napriek predispozíciám z detstva putujúc medzi mestami ťažkého strojárstva a sklárskeho priemyslu na Považí sa dostala nakoniec k sociologickým, politologickým a ekonomickým témam, ktoré študovala v rámci štúdia medzinárodných ekonomických vzťahov a hospodárskej diplomacie v hlavnom meste. Nakoniec zakotvila v migračných vodách a na Fakulte medzinárodných vzťahov v Bratislave končí doktorandské štúdium v téme migrácie. Baví ju téma vzdelávania, rozmanitosti a pamäte.

Keď už má dosť práce s tabuľkami, plánmi a stratégiami, tak sa s obľubou zapája do interaktívnych činností mimo kancelárie a školách, podujatiach alebo vychádzkach.

Nadácia Milana Šimečku

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov