Kristína Hamárová

PR manažérka Nadácie Milana Šimečku a festivalu [fjúžn]

tina.jpegtina@nadaciams.sk

Tina pochádza z Považskej Bystrice, vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Komenského v Bratislave. Počas štúdia spolupracovala so Slovak Spectator na turistických sprievodcoch po Slovensku. V roku 2013 začala pracovať v redakcii domáceho spravodajstva RTVS. Po štyroch rokoch sa rozhodla nachvíľu vymeniť mediálny svet za skutočný a na tri roky odišla žiť do zahraničia. Počas svojich ciest prešla väčšinu juhovýchodnej Ázie, Austráliu, Nový Zéland, Čínu, Indiu a Rusko. Aby zážitky z ciest neostali na ocot, spolu s kamarátkou zo strednej školy Naďou Hubočan, rozbehli v máji 2018 prvý slovenský cestovateľský podcast Všesvet, ktorý vychádza doteraz. Po troch rokoch sa Tina vrátila na Slovensko, aby tu „pomohla vytvoriť lepšiu spoločnosť”. Pol roka pracovala v médiách,  svoju “misiu” nakoniec zakončila v treťom sektore, teda v Nadácii Milana Šimečku.

Na starosti má sociálne siete, komunikáciu s médiami a verejnosťou.