Anna Jacková

šéfeditorka portálu fjuzn.skuntitled%20design.jpg

projektová manažérka Nadácie Milana Šimečku

anna@nadaciams.sk

Anna Jacková je projektovou manažérkou v Nadácii Milana Šimečku od roku 2017. Ako šéfeditorka viedla nadačný portál multikulti.sk (nielen) o migrácii a cudzincoch žijúcich na Slovensku. Spolupodieľa sa na príprave festivalu [fjúžn] a je hlavnou editorkou festivalových magazínov trʌst a Identity.

Spolu s fotografom Tomášom Halászom pripravili fotografickú výstavu Odkiaľ si? s druhogeneračnými cudzincami a cudzinkami. Vyštudovala žurnalistiku v Bratislave a v minulosti pracovala ako redaktorka v tlačovej agentúre SITA, v Rádiu Devín či ako dokumentaristka pre organizáciu Post Bellum.