Si študentka alebo študent strednej školy a zaujíma ťa téma diskriminácie? Prihlás sa na Jesennú školu.

Si žiačka alebo žiak strednej školy a stretávaš sa ty alebo tvoji známi s diskrimináciou? Chceš získať zručnosti v oblasti tvorby aktivistických videí, divadla fórum alebo angažovaného vizuálneho umenia? Prihlás sa na jesennú školu Študentky a študenti proti diskriminácii. Viac informácii nájdeš vo výzve: NMS_Jesenna_skola_Vyzva.pdf

Zaujala ťa Jesenná škola? Prihlás sa tu. Ako vyzerala posledná Jesenná škola si môžeš pozrieť vo videu

Hlavným cieľom jesennej školy je zapojiť stredoškolákov do tvorby umeleckých výstupov, ktoré budú inovatívnym spôsobom komunikovať témy predsudkov a diskriminácie rovesníkom. Na jesennej škole si môžete vybrať z troch workshopov – Divadlo fórum, Aktivistické video a Vizuálne umenie. Získate praktické zručnosti v danej metóde, ako aj techniky na ich využitie v témach predsudkov a diskriminácie. Výstupy jesennej školy budete môcť neskôr prezentovať v troch vybraných lokalitách na jar 2022.

Nadácia Milana Šimečku