Na názoroch Rómov a Rómok záleží! Tvoj názor nás zaujíma

Existujú rôzne prieskumy verejnej mienky. V týchto prieskumoch však nie sú zastúpené Rómky a Rómovia v dostatočnom počte. Ich názory sa tak strácajú a firmy a inštitúcie neberú na ne ohľad. Hľadáme preto v spolupráci s agentúrou 2muse čo najväčší počet rómskych respondentov a respondentky pre účely vytvorenia stáleho respondentského panelu, ktorý by reprezentoval aj ich názory na rôzne spoločenské témy.

Chceme, aby sa aj názory Rómov a Rómok brali v prieskumoch verejnej mienky do úvahy.

add%20a%20subheading%20copy.jpg

Zaregistruj sa do online prieskumu a vypĺňaj dotazníky podľa toho, ako spoločenské témy vnímaš ty. Online prieskumy sú pre všetkých ľudí, ktorí hovoria to, čo si myslia a nenechajú za seba rozhodovať druhých.

Respondenti dostanú za účasť na anketách body, ktoré si budú môcť zameniť za rôzne darčekové poukážky alebo vecné ceny.

Čo k tomu potrebuješ?
  • Funkčnú emailovú adresu, ktorú si pravidelne kontroluješ,
  • chuť a vôľu odpovedať na viaceré typy dotazníkov cez internet,
  • technické vybavenie ako počítač, tablet, telefón, interetové pripojenie (odpovedá sa cez online formuláre).

Informácie k registrácii:

Registrácia je veľmi rýchla a nebude ti trvať viac než 2 minúty. Treba úplne a pravdivo vyplniť registračný formulár. Na emailovú adresu ti príde automaticky autorizačný email s adresou. Otvorením stránky na tejto adrese sa overí správnosť tvojej emailovej adresy, ktorú si zadal pri registrácii. Do týždňa od registrácie ťa budú kontaktovať telefonicky pracovníci agentúry 2muse na overenie údajov. Po telefonáte sa stávaš úspešným členom on-line panelu a môžeš dostávať dotazníky.

Ak sa teda chceš stať členom rómskeho anketárskeho panelu, registruj sa tu:

REGISTRÁCIA!

Výhody členstva:

Za to, že sa podelíš o svoje názory, ti prináleží odmena. Za každý vyplnený online dotazník dostaneš body (počet bodov závisí od náročnosti dotazníka a jeho dĺžky). Za nazbierané body si vyberieš z veľkého množstva odmien v katalógu. Buď budeš body sporiť na väčšiu odmenu, alebo si za menší počet bodov vyberieš odmeny častejšie. Navyše sa môžeš zúčastniť množstva súťaži o veľmi atraktívne ceny. Ide o rôzne vecné odmeny, darčekové poukážky na nákup v rozličných obchodoch (nie finančné prostriedky).

Príklady odmien si môžeš pozrieť TU.

Už za registráciu dostaneš prvé body a zapojíš sa do súťaže o skvelé výhry! Pre nás sú tvoje názory a postoje dôležité a stávajú sa podkladom pre budúce rozhodnutia rôznych firiem a inštitúcií.

logo2.png

Spolu s agentúrou 2muse ďakujeme za spoluprácu:

• Tomáš Hrustič, Ústav etnológie a sociálnej antropológie, Slovenská akadémia vied,
  • Zuzana Bošeľová, Nadácia Milan Šimečku,
  • Andrej Findor, Fakulta sociálnych a ekonomických vied, Univerzita Komenského v Bratislave.