Mládež proti diskriminácii

Si žiačka alebo žiak strednej školy a stretávaš sa ty alebo tvoji známi s diskrimináciou? Chceš získať zručnosti v oblasti tvorby aktivistických videí, divadla fórum alebo angažovaného vizuálneho umenia? Prihlás sa na jarnú školu Mládež proti diskriminácii. Konať sa bude v Smižanoch, 9. - 13. 3. 2022.

CHCEŠ VIAC INFORMÁCIÍ? NÁJDEŠ ICH TU

Ak ťa zaujala jarná škola, tu nájdeš prihlasovací formulár. Ako vyzeral prvý ročník si môžeš pozrieť vo videu

Hlavným cieľom jarnej školy je zapojiť stredoškolákov do tvorby umeleckých výstupov, ktoré budú inovatívnym spôsobom komunikovať témy predsudkov a diskriminácie rovesníkom. Na jarnej škole si môžete vybrať z troch workshopov – Divadlo fórum, Aktivistické video a Vizuálne umenie. Získate praktické zručnosti v danej metóde, ako aj techniky na ich využitie v témach predsudkov a diskriminácie. Výstupy jarnej školy budete môcť neskôr prezentovať v troch vybraných lokalitách na jar 2022.

Nadácia Milana Šimečku

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov