Look Up Stand Up

Projekt podporuje aktívne občianstvo mladých ľudí, ktorí sa vo svojich obciach usilujú o zmeny smerom k sociálnej inklúzii.  Mladým ľuďom zo znevýhodnených komunít chceme sprostredkovať zručnosti a priestor komunikovať problémy, ktoré sa ich dotýkajú.  Cieľom projektu je aktívne ich zapojiť do rozhodovacích procesov na lokálnej úrovni. Lokálne kampane, ktoré mladí ľudia ako hlavný projektový výstup pripravia, adresované predovšetkým lokálnym aktérom, budú mať metodický základ storytellingu, budovania pozitívnych naratívov a komunikačných modelov, ktoré zvyšujú podporu verejnosti voči inkluzívnym projektom a depolarizujú spoločnosť.

Trvanie projektu: 1.11.2021 – 31.10.2022

V prípade záujmu o bližšie informácie o projekte kontaktujte Zuzanu Bošeľovú.

email: zuza@nadaciams.sk

tel. č.: 0908 713 090

Projekt ‘Look Up Stand Up’ je podporený z programu ACF - Slovakia, ktorý je financovaný z Finančného mechanizmu EHP 2014 – 2021.  Správcom programu je Nadácia Ekopolis v partnerstve s Nadáciou otvorenej spoločnosti Bratislava a  Karpatskou nadáciou.

Nadácia Milana Šimečku

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov