Pozvánka na webinár

stm-1.jpg

Stories that Move je unikátny nástroj pre učiteľov a učiteľky občianskej náuky, etiky, anglického, nemeckého, maďarského jazyka alebo pre triednych. Stories that move vám umožní pracovať či už v online prostredí alebo priamo v triede s témami diskriminácie, rozmanitosti, predsudkov, vlastnej identity a osobných hodnôt. Tento medzinárodný projekt je postavený na autentických príbehoch rovesníkov študentov.

Dňa 24.11. 15-17:00 vám prinášame webinár, kde vám predstavíme príbehy, portál a takisto si ukážeme, ako sa dá s nimi pracovať na bežných vyučovacích hodinách a v neformálnom vzdelávaní. Webinár je bezplatný cez Zoom v slovenskom jazyku.

Prihlasovací formulár.

Viac o Stories that Move:

Tento webinár vám prinášame vďaka podpore Holandskej ambasády na Slovensku.

Kontakt:

Michal Keim, michal@nadaciams.sk, 0903 434 282.

Nadácia Milana Šimečku